NIKEE - superhry online zdarma NIKEE - wallpapers na plochu 1600x1200 NIKEE - obrazky na plochu 1280x1024 NIKEE - tapety na plochu 1024x768 NIKEE - MP3 zdarma, videoklipy, texty NIKEE - Red Dwarf online videa, Cerveny Trpaslik NIKEE.net - zabava pro vsechny NIKEE - sms zdarma NIKEE - vtipy kreslene a psane NIKEE - horoskopy NIKEE - Futurama online videa NIKEE - South Park online videa NIKEE - Simpsonovi online videa




Fashion frenzy

Popis hry
Právě jste dostali novou práci v nákupním centrum a vašim úkolem bude posílat jednotlivé zákaznice do správného oddělení. Zdá se to být naprosto jednoduchý job, ale jak bude návštěvníků přibývat a porostou jejich požadavky, tak se velice snadno zamotáte a budete doufat v brzký konec pracovní doby. Tím nejdůležitějším u online hry Fashion frenzy je spokojenost zákazníků, protože když ta klesne na nule, hra pro vás končí. Také se budete muset vypořádat s laxním přístupem prodavačů v jednotlivých obchodech, kteří zrovna nikam nespěchají a tak vám ztěžují práci. Jedinou možností, jak tuto situaci řešit je, abyste za získané peníze jednotlivé obchody vylepšovali.

Ovládání: pouze myší


SPUSTIT HRU
64 %
pocet hlasu: 1602
Kategorie: Hry pro Dívky
Vydáno: 09.12.2010
Spušteno: 15487 x
Plugin: Flash
Velikost: 814.1 KB



Flash Player Emulator 2022

Toto rozšíření vám umožní hrát Flash hry na libovolné webové stránce v prohlížeči Chrome.

Je to snadné: Klikněte na link pak na ikonu přidat do Chromu a rozšíření udělá veškerou práci za vás. Není třeba stahovat další aplikace, používat staré verze pluginů nebo být bez svých oblíbených her.
Poznámka ke kompatibilitě: Emulátor má omezenou podporu jazyka ActionScript 3 a nemusí fungovat s veškerým obsahem Flash her.
Náhodne vybrané hry online
© Nikee 2005
REKLAMA -  ICONY